|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
equuleuss
Niesamowity Gaduła
wyznanie: nie chcę podawać
|
 Re: UWAGI DO OBSŁUGI FORUM V
Nie, nie zmieniam płci w tę i w tę stronę. Kiedy jeszcze wierzyłem to chciałem podobać się Bogu i takim katolikom jak Ty nie tolerującym takich osób jak ja. Ale nie dałem rady, nie potrafiłem tego zmienić w sobie. U mnie jest to prawdziwe, wrodzone i niezmienne.
Ja nie jestem trzecią płcią. Nie zaliczam siebie także do osób LGBT. Jestem osobą true trans, czyli prawdziwie transseksualną, taką która w taki sposób się urodziła. Nie transgender, nie agender czy bigender i nie żaden gender. To coś zupełnie innego.
Poza tym, to nie ma nic wspólnego z tym że Bóg ustanowił dwie płcie i że postawił granice biologiczne, myślisz że to jest tak że mnie się coś wydaje jak o tym pisałaś w wątku? Bardzo się tutaj mylisz.
Słyszałaś o interseksualnych osobach? Jak wytłumaczysz czy określisz ich płeć? Także z granicami biologicznymi różnie bywa.
Nie zmuszam nikogo w tym również Ciebie do stosowania zaimków męskich wobec mojej osoby, ale moim zdaniem nie masz prawa wypowiadać się w taki sposób wobec mnie i innych osób uczestniczących w dyskusji w wątku.
Jeśli tego nie szanujesz to w porządku, mówiłabyś do mnie w formie żeńskiej a ja o sobie w formie męskiej. I tyle. Ale nie masz prawa pouczać innych i udzielać im informacji o mnie i to w taki sposób który jest po prostu obraźliwy.
Mógłbym tu przyjść jako mężczyzna i nikomu o sobie nie mówić, ja natomiast byłem szczery a Ty to teraz wykorzystałaś przeciwko mnie
I proszę, Ty naprawdę nic o mnie nie wiesz. Nie pozoruj się na kogoś kto ma rację. Bo jej naprawdę nie masz. Kiedy tu przyszedłem byłem zagubiony. I nie, ja nie jestem psychicznie chorą osobą jeśli tak o mnie myślisz. Natomiast miałem depresję kliniczną i byłem blisko utraty życia.
|
| Śr wrz 17, 2025 1:36 am |
|
 |
|
PeterW
Czuwa nad wszystkim
wyznanie: katolik
|
equuleuss napisał(a): Wątek został przeniesiony a ja nie mam możliwości aby odpowiadać i wypowiadać się w temacie. Wątek został przeniesiony, bo formalnie nie pasował do poprzedniego miejsca (nie ta tematyka). Możesz w tym nowym swobodnie się wypowiadać
_________________ "Bo myśli moje nie są myślami waszymi, ani wasze drogi moimi drogami - wyrocznia Pana." Iz 55
|
| Śr wrz 17, 2025 9:23 am |
|
 |
|
equuleuss
Niesamowity Gaduła
|
PeterW napisał(a): Wątek został przeniesiony, bo formalnie nie pasował do poprzedniego miejsca (nie ta tematyka). Możesz w tym nowym swobodnie się wypowiadać
Niestety nie mogę wypowiadać się w tym wątku. Chętnie odpowiedziałbym na pytania i wyjaśnił pewne rzeczy, ale nie mogę brać udziału w dyskusji. Być może dlatego że jest to dział tylko dla chrześcijan i mam zablokowaną możliwość pisania postów.
|
| Śr wrz 17, 2025 2:20 pm |
|
 |
|
equuleuss
Niesamowity Gaduła
|
Prosiłbym o przeniesienie wątku do działu gdzie mógłbym brać udział w dyskusji. Chociażby - chrześcijaństwo, ateizm, religie, filozofie. Z góry dziękuję.
|
| Śr wrz 17, 2025 2:39 pm |
|
|